През настоящата седмица ни очаква междинен кръг във Висшата лига. Няколко

...
През настоящата седмица ни очаква междинен кръг във Висшата лига. Няколко
Коментари Харесай

Антъни Гордън: Не мисля, че ще имам каквито и да е сантименти срещу Евертън

През актуалната седмица ни чака промеждутъчен кръг във Висшата лига. Няколко дуела приковават вниманието, измежду които Манчестър Юнайтед Челси, Астън Вила Манчестър Сити и лондонското дерби Тотнъм Уест Хем, само че несъмнено на „ Гудисън Парк “ също ще бъде забавно.

Евертън и Нюкасъл ще се изправят един против различен във значим мач и за двата тима като „ свраките “ макар многочислените контузени състезатели се оправят отлично и не престават да печелят. Победата против Манчестър Юнайтед през уикенда бе от значително значение, нещо, което призна и Еди Хау след мача с „ алените дяволи “, само че в този момент е време за ново предизвикателство пред „ джордитата “.

За Евертън също могат да бъдат казани положителни думи и след триумфа при гостуването на Форест през уикенда, футболистите на Шон Дайш сигурно ще посрещнат Нюкасъл с нараснало самочувствие. За един футболист обаче, идният конфликт може и да е по-специален. Става дума за Антъни Гордън, който е някогашен играч на „ Карамелите “ и след няколко дни ще се изправи против някогашния си клуб. Младежкият национал на Англия си разреши да  показа упованията си за срещата и  даде ясно да се разбере, че Нюкасъл ще излезе само за трите точки.

„ Чака ни нов мач, който още веднъж ще се опитаме да спечелим. Намираме се в добра форма и това несъмнено ни дава голяма убеденост. Успехът против Манчестър Юнайтед се отрази ужасно на всички в тима и несъмнено нямаме самообладание за дуела с Евертън. Колкото до мен и моето завръщане на Гудисън, не мисля, че ще имам каквито и да е сантименти. Аз съм експерт и излизам да правя работата си на терена. Със сигурност ще търсим нова победа, с цел да стоим близо в челото и още веднъж да се борим за довеждане докрай в топ 4. Уважаваме Евертън, те са добър тим, само че ние желаем само трите точки “, разяснява Гордън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР